@zhuanchannel
چند واقعیت علمی جالب اما ناخوشایند
ترجمه: حسین علی پناهی
دروغ گفتن
قصد توهین نداریم اما شما یک دروغگو هستید! صادقانه بگویم اگر شما دروغگو نباشید احتمال این که به یک اختلال اجتماعی مبتلا باشید زیاد است زیرا همه دروغ می گویند.
مطالعه ای که در دانشگاه ماساچوست انجام گرفته نشان می دهد که ۶۰ درصد از افراد در طی یک گفتگوی ۱۰ دقیقه ای بین دو تا سه دروغ می گویند.
۸۶ درصد از افراد به طور مستمر به والدین خود دروغ می گویند که این عدد در مورد دروغ به دوستان و همسر به ترتیب ۷۵ و ۶۹ درصد است.
بیش از ۴۰ درصد افراد در رزومه کاری خود دروغ می گویند
و بیش از ۹۰ درصد افراد نیز در روابط خود در شبکه های اجتماعی دستکم یک دروغ گفته اند.
– بچه داشتن یکی از افسرده کننده ترین چیزهای ممکن است
برخلاف آن چه که تصور می شود، بچه دار شدن شدن سریع و در تعداد فراوان تاثیر مخربی بر احساس شادی والدین دارد که می توان آن را با اتفاقات ناخوشایندی مانند طلاق، بیکاری و حتی مرگ همسر یا یکی از عزیزان مقایسه کرد.
مطالعه ای که نتایج آن در سال ۲۰۱۵ منتشر شد، زندگی ۲٫۰۰۰ زوج بدون فرزند را در آلمان مورد بررسی قرار داده
بیش از ۷۰ درصد والدین اعلام کردند که پس از متولد شدن اولین فرزند، میزان شادی و رضایت آن ها از زندگی کاهش یافته است.
با این وجود از خوش شانسی نسل بشر، میلیون ها سال تکامل باعث شده که همچنان فرزند آوری ادامه داشته باشد حتی اگر این موضوع به خراب شدن زندگی شما منجر شود.
– مغز انسان در حدود ۲۷ سالگی شروع به تحلیل رفتن می کند
مطالعاتی که توسط گروهی از محققان دانشگاه ویرجینیا انجام شده نشان می دهد که در حدود سن ۲۷ سالگی تجارب مربوط به کاهش قدرت شناختی در افراد آغاز می شود. بر اساس این مطالعات بیشتر قدرت ذهنی در سن ۲۲ سالگی رخ می دهد و در سن ۲۷ سالگی قدرت منطق انتزاعی، سرعت مغز و توانایی حل مسئله شروع به کاهش یافتن می کند. حافظه نیز از سن ۳۷ سالگی در مسیر زوال قرار می گیرد.
از این رو بهتر است قبل از رسیدن به سن ۴۰ سالگی فکرهای سخت و سنگین خود را انجام داده باشید
مجله هنرى ژوان
دیدگاهتان را بنویسید