October 2, 2019 at 10:20PM

@zhuanchannel
سخت‌ترین و شادترین سال‌های ازدواج‌تان کدام‌ها هستند؟
مترجم:نگارآذری

_سه سالگیِ زندگی مشترک
برخی از افراد معتقدند عشق فقط سه سال عمر می‌کند. آنها می‌گویند بعد از سه سال، دیگر آن صمیمیت قبلی وجود ندارد و شور و اشتیاق زوج‌ها نسبت به یکدیگر کم می‌شود.

اما واقعیت این است که بعد از سه سال، زوج‌ها آسان‌تر ایرادها و ضعف‌های طرف مقابل را قبول می‌کنند و با آنها کنار می‌آیند و درنتیجه با هم احساس راحتی بیشتری خواهند داشت. همچنین، بسیاری از زن و شوهرها معمولا در سال سوم ازدواج‌شان تصمیم به بچه‌دار شدن می‌گیرند. با این اوصاف، «سال سوم ازدواج» شادترین سال زندگی مشترک به‌حساب می‌آید.

_پنج سالگیِ زندگی مشترک
مشکلات واقعی و اساسی زندگی در سال پنجم ازدواج به‌تدریج خود را نشان می‌دهند. این دوره تقریبا زمانی است که فرزندان هنوز کم‌سن‌وسال هستند و به مراقبت و توجه زیادی نیاز دارند. اگر شما خواننده‌ی عزیز، پدر یا مادر هستید به‌خوبی درک می‌کنید که مراقبت از فرزندان، به‌اندازه‌ی کافی وقت‌گیر و چالش‌برانگیز است و زمانی که کارهای بیرون از خانه، کارهای روزانه منزل و سایر مشکلات و درگیری‌های روزمره به آن اضافه شوند، شرایط شاید کمی پیچیده و مشکل شود.

بعد از سال پنجم ازدواج به‌خاطر همین شرایط پیچیده،بسیاری زوج‌ها به جدایی و طلاق فکرمیکنند.
«سال پنجم ازدواج» از نظر بسیاری از زوج‌ها، دشوارترین سال زندگی مشترک به‌حساب می‌آید.

_هفت سالگیِ زندگی مشترک
اگر بعد از پنج سال هنوز باهم هستید، باید به شما هشدار بدهیم که مانع بعدی منتظر شماست! بله، مانع بعدی، هفتمین سال زندگی مشترک است که متخصصین آن را «دیوار» می‌نامند.

در سال هفتم ازدواج، تمام چیزها برای طرفین عادی و معمولی شده است. ممکن است همسران بر سر مسائل مالی، مشکلات بچه‌ها و تقسیم وظایف و مسئولیت‌ها دچار اختلاف شوند. به‌طورکلی این دوره یکی از دوران سخت در زندگی مشترک است که بسیاری از زوج‌ها از آن گله دارند
اما چنانچه با همدلی و عشق بتوانید این دوره را نیز پشت سر بگذارید، این نوید را به شما می‌دهیم که در سال‌های آینده نیز زندگی خوب و ازدواج موفقی در کنار همسرتان خواهید داشت.

_چه عواملی موجب نارضایتی زوجین از زندگی مشترک‌شان می‌شود؟

۱. انتظارات افراطی
تحقیقات انجام‌شده در کشورهای اروپایی نشان می‌دهند که میزان تقاضای طلاق بعد از تعطیلات رسمی (یعنی در فصل‌های پاییز و بهار) بسیار بیشتر است. از آنجایی که تعطیلات در فرهنگ عامه فرصتی برای شادی و کنار هم بودن اعضای خانواده است و طلاق نیز امری نکوهیده است، معمولا همسران در دوران تعطیلات سعی می‌کنند از اختلافات گذشته چشم بپوشند و فرصتی برای شروع دوباره به یکدیگر بدهند، پس مسلما در این دوران میزان انتظارات زوجین از یکدیگر برای حفظ رابطه، افزایش می‌یابد. در چنین شرایطی که میزان انتظارات بالا رفته است، اگر پیشرفت چشمگیری در کیفیت روابط اتفاق نیفتد، هریک از طرفین، دیگری را از برآورده کردن انتظارات خود عاجز می‌پندارد و شرایط وخیم‌تر می‌شود.

۲. سکوت
طی پژوهشی اعلام شده است که صحبت کردن، حتی اگر درمورد یک فیلم سینمایی هم باشد، احتمال جدایی همسران را به نصف کاهش می‌دهد

۳. نداشتن مهارت برقراری ارتباط
جالب است بدانید که معمولا، در خانواده‌هایی که تعداد خواهر و برادرهای زن و شوهر زیاد هستند، احتمال طلاق کمتر است. به عبارت دیگر افرادی که در خانواده‌های پُرجمعیت بزرگ می‌شوند، اکثرا توانایی و مهارت بیشتری در برقراری ارتباط با دیگران دارند

۴. عدم تمایل به شنیدن حرف‌های طرف مقابل
اگر در هنگام اوج اختلافات، کوتاه نیایید و تمایلی به شنیدن حرف‌های همسرتان نداشته باشید، احتمال طلاق در زندگی شما بالا می‌رود

۵. چشم و هم چشمی های دنیای مجازی و شبکه‌های اجتماعی

۶. بحث و درگیری افراطی بر سر مسائل مالی

۷. پایین بودن سطح تحصیلات
تحقیقات نشان می‌دهند که افراد تحصیل‌کرده چه زن و چه مرد، صرف‌نظر از کشوری که در آن سکونت دارند، در زندگی مشترک خود موفق‌تر از سایرین عمل می‌کنند و میزان طلاق در میان این گروه کمتر است.
مجله هنرى ژوان

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =