@zhuanchannel
چند ترفند روانشناسی برای خلاصی از موقعیت های ناخوشایند
روزیاتو_گلریز برهمند
– اگر کسی زیاد صحبت می کند
از آنجایی که هیچ راه واقعاً مؤدبانه ای برای اینکه به دیگران بگوییم ساکت باشند وجود ندارد، شما می توانید از این ترفند برای قطع کردن حرف دیگران استفاده کنید.
کافیست هر چه که در دست دارید را روی زمین بیندازید – البته مسلماً نه تلفن همراه تان را –
این کار باعث می شود فرد مقابل به خود بیاید و متوجه شود که مدت زیادی در حال حرف زدن بوده.
به این ترتیب او معذب می شود و به احتمال زیاد دست از صحبت کردن می کشد.
– اگر عصبی هستید
مغز ما تصور می کند وقتی در حال خوردن چیزی هستیم این بدان معنی است که احساس راحتی می کنیم و حتماً همه چیز رو به راه است که فرصت غذا خوردن داریم. شما می توانید با جویدن آدامس مغزتان را فریب دهید و کاری کنید که آرام بگیرد. از این روش می توانید در حین یک مکالمه ی عصبی کننده، قبل از مصاحبه های کاری یا در لحظات اضطراب آور استفاده کنید.
– اگر مشتری های عصبانی ای دارید
سعی کنید پشت و اطراف کانتر یا میزتان آینه بگذارید تا مردم بتوانند هنگام مشاجره خودشان را در آن ها ببینید.
آدم ها دوست ندارند خودشان را در این حالت ببینند، چون از آدم های عصبانی خوش شان نمی آید. این کار باعث آرام شدن آن ها خواهد شد
– اگر از آهنگی که دائم در ذهن تان تکرار می شود خسته شده اید
سعی کنید کل آهنگ را تا آخر برای خودتان بخوانید. وقتی آخرین قسمت آهنگ را بخوانید، این کار باعث می شود مغزتان تصور کند آهنگ به پایان رسیده، در نتیجه دیگر آن را نخواهید خواند.
– اگر فکر می کنید هر لحظه ممکن است دعوا شود
وقتی مجبورید با کسی، به خصوص در مورد مسائل کاری، مذاکره کنید، این ترفند به کارتان خواهد آمد. شما باید در کنار آن شخص بنشینید نه رو به رویش تا او اینطور احساس کند که شما با او همراه و طرفش هستید. علاوه بر این، آدم ها از عصبانی شدن از دست کسی که نزدیک شان باشد یا فریاد کشیدن بر سرش، احساس ناخوشایندی پیدا می کنند.
– اگر وضعیت ناخوشایندی وجود دارد که همه به آن آگاهند
اگر وارد جمع جدیدی شده اید می توانید یخ جمع را با خواندن یک آواز عجیب و غریب بشکنید. شوخ طبعی هم کارساز خواهد بود، مثلاً می توانید درباره ی ساکت بودن جمع یا اشتباه بامزه ای که هنگام صحبت کردن مرتکب شدید، حرف بزنید.
– اگر وارد جمع جدیدی شده اید
می توانید زبان بدن آن ها را بررسی کنید. اگر به شما علاقمند باشند، پاهایشان به سمت شما قرار می گیرد. شما می توانید با توجه به اینکه جهت پاهای آن ها به سمت شما است یا دور از شما، متوجه شوید که از حضور شما استقبال شده یا نه. این نکته هم در مورد روابط اجتماعی صدق می کند
– اگر با کسی بحث تان شده
حتی اگر کسی مستقیماً در حال فریاد کشیدن بر سر شما باشد، خونسردی خود را حفظ کنید و نظر خود را با آرامش بیان کنید. اگر طرف مقابل پاسخ شما را نداد و به فریاد کشیدن ادامه داد، صبر کنید و صدای خود را پایین نگه دارید. بعد از مدتی، برخورد آرام شما تأثیر خودش را روی شخص مقابل خواهد گذاشت
– اگر می خواهید کسی را در حین صحبت با او تحت فشار بگذارید
اگر می خواهید او به چیزی اعتراف کند یا اطلاعات بیشتری در اختیارتان بگذارد، تماس چشمی تان را با شخص مقابل حفظ کنید و در عین حال ابروهای خود را بالا ببرید تا فشار روی او را بیشتر کنید. این کار باعث خواهد شد که او از نظر روانی احساس ضعف کند
– اگر احساس می کنید تحت نظر هستید
اگر احساس می کنید تحت نظر یا تحت تعقیب هستید، با یک ترفند ساده می توانید از این مسأله مطمئن شوید. کافی است خمیازه بکشید! وقتی که مطمئن شدید آن شخص به شما دید دارد این کار را انجام دهید. اگر کسی واقعاً شما را تحت نظر گرفته باشد، او هم خمیازه خواهد کشید، به این ترتیب شما می توانید شخصی که شما را تعقیب می کند شناسایی کنید و فاصله ی خود را از او حفظ کنید.
– اگر کودک تان حرف تان را گوش نمی دهد
به کودکتان چند گزینه دهید.مثلاً اگر می خواهید که کودک تان سیب بخورد، از او بپرسید که ۲ قاچ سیب می خواهد یا ۳ قاچ. شاید مقاومت کند، اما احتمالاً یک تصمیم «بالغانه» خواهد گرفت و در نهایت احساس مسئولیت خواهد کرد.
– اگر می خواهید کسی را بترسانید
فرار از یک دعوا به بی دردسرترین شکل ممکن، همیشه بهتر از وارد شدن به آن دعوا است.
اگر کسی سعی می کند شما را تحریک و وادار به دعوا کند، از قدرت تماس چشمی استفاده کنید. به چشم های آن شخص نگاه کنید، بی حرکت بمانید، نگاه تان را پایین به سمت پاهایش آورید و دوباره به چشم هایش برگردانید. سپس نگاه تان را به سمت دیگری بیندازید. این کار این پیام را به آن شخص می دهد که شما او را برانداز کرده اید و متوجه شده اید که او تهدیدی برای شما نیست.
منبع: brightside
مجله هنرى ژوان
دیدگاهتان را بنویسید