@zhuanchannel
رشتویی از پیمان در مورد هوش مصنوعی و تولید محتوا
تولید محتوا رفته رفته ارزشش رو از دست خواهد داد و چیزهایی شبیه توزیع محتوا، دستهبندی محتوای دیگران و ارائه راهنما بهینه برای استفاده از محتوای دیگران و … چیزهایی هستن که اهمیت پیدا میکنن.
نیاز امروز جهان (و صد البته ایران) این نیست که به عنوان مثال تو بیای صفر تا صد فوتوشاپو آموزش بدی! این کارو صدها نفر قبل از تو کردن.
تو باید بیای و بگی مثلا برای فصل صفرش از کدوم منبع یاد بگیریم، برای فصل یکش از کدوم منبع و …. اینجوری برای هر قسمت بهترین و بهینهترین گزینه رو معرفی کنی و یا با هوش مصنوعی بهترین قسمت
هر منبع رو بخونی و خودت به عنوان یک دوره ارزان و یا رایگان (چون هزینه زیادی برای تهیهاش نکردی و کار ماشین بوده) ارائه کنی.
دیگه توی دنیای امروز کمبود اطلاعات تقریبا نداریم و چیزی که مهمه دستهبندی اطلاعات و نحوه ارائش هست.
خیلی به حرف اساتیدی که نونشون توی آموزش محتواست دل نبندید و الان رو نگاه نکنید.
این چیزی که ما الان از هوش مصنوعی میبینیم در مقابل چیزی که دو سال آینده خواهیم دید شبیه یه قل دو قله:))
همیشه سعی کنید جایی بایستید که تغییرات شمارو شگفت زده نکنه، بلکه شما با تغییراتتون بقیه رو شگفت زده کنید. اینکه یکی حوزه اش سالها محتوا بوده
و الان داره کار تولید محتوا میکنه اوکیه و خب سالها نونشو خورده و تا جایی که بتونه کار میکنه و حالا بعدا هم توی حوزه دیگه شاید بتونه یه کارایی بکنه
ولی کسی که میخواد ورود کنه و یا به تازگی ورود کرده که تولید محتوا کنه راستش برای من یکم غیرقابل هضمه.
چون آدمی که مثلا
بخواد حداقل سی سال کار کنه و الان و یا یکی دو سال پیش شروع کرده، قاعدتا باید حداقل با توجه به 10 سال آیندش بره یه تخصصیو یاد بگیره.
حالا سوال اینجاست که چی کار باید کرد؟
راهحلی که به ذهن من ریاضیبلد رسید این بود که تا چند سال آینده برنامهنویسی و هوش مصنوعی رو
یاد بگیرم و خودم از موقعیت قربانی خارج کنم، میدونم میتونم و مغزم توانایی این کار رو داره ولی اگه اینکارو هم نکنم حداقل سعی میکنم این روزها تمرکزم رو بذارم روی اینکه چه چیزی باید به ربات مدل زبانی بگیم تا محتوای دقیقتری رو تولید کنه.
یعنی میگم اگه آدمی نخواهی بود که
قراره یه چیزی شبیه چتجیپیتی تولید کنی، حداقل کسی باش که توی استفاده از این ربات به عنوان کاربر، حرفهای هستی و حرفی برای گفتن داری.
مورد دوم اینه که سراغ تخصصهایی میرم که
"تکرارپذیری" توی اونا کمتره و خلاقیت و یا مهارتهایی شبیه استراتژی توشون مهمتره تا هوش مصنوعی دیرتر بتونه به اون حوزه نفوذ کنه.
وقتی قراره یه سیل بیاد، شما هرچی به طبقات بالاتر یه ساختمون پناه ببرید، احتمال آسیب دیدنتون از سیل کمتره.
شما حتی توی محتوا هم هرچقدر خلاقانهتر و محتوای درست و حسابیتر تولید کنی، این سیل دیرتر بهت میرسه! /پایان
peymam
By: via مجله هنرى ژوان
دیدگاهتان را بنویسید